CHINEES EN INDISCH RESTAURANT PANDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees en Indisch Restaurant Panda. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 15:22 Over het algemeen is het goed bij Panda maar deze keer een drama, oude taaie en vooral muffe uien in het gerecht, de kip was gortdroog en saus was smaakloos, twee happen genomen en ik was er klaar mee.
23 feb 2024 om 21:11 Weer heerlijk en snel bezorgd
21 feb 2024 om 9:28 Het bestelde eten werd netjes op tijd afgeleverd . Het eten was goed warm en het was heerlijk we hebben gesmuld van de mihoen, fou yonghai en de bami met ossenhaas
20 feb 2024 om 11:43 Bezorger was vriendelijk en perfect op tijd. Het eten was heerlijk.
19 feb 2024 om 20:48 Waslekker
18 feb 2024 om 14:20 Was heerlijk, veel beter dan Woo Ping zeker voor herhaling vatbaar
17 feb 2024 om 21:17 Eten was niet wat ik besteld had en het kinder menu was koud
16 feb 2024 om 19:34 Eerste keer sushi maar zeker een aanrader
16 feb 2024 om 11:28 heel lekker
12 feb 2024 om 21:54 Mostly I don't give any review for my order, i just ordered sushi and that taste so good. I didn't expect much before bcs this is chinese restaurant but but but that so good sushi.. my husband also liked it
11 feb 2024 om 20:56 Precies op de afgesproken tijd
8 feb 2024 om 20:34 De bezorging was veel later dan belooft en de sushi was wel goed van smaak maar erg los gerold waardoor ze bijna allemaal uit elkaar vielen. Sorry, was 1ste maar ook laatste keer hier besteld.